Verwarming

Stefan Molenberghs is erkend installateur centrale verwarming. Uitgebreide expertise en jarenlange ervaring verzekeren u van correct advies, toestellen en materiaal van topkwaliteit, en perfect uitgevoerde werken. Ook alle onderhoud en herstellingen, ook dringende gevallen, nemen wij graag op ons.

Wij staan sterk in toepassingen voor verwarming met hernieuwbare energie, maar zijn ook bedreven in alle traditionele verwarmingsmethoden. Wij installeren condensatieketels op aardgas of stookolie en kiezen daarbij steeds voor hoogrendementsketels. Ook de radiatoren, vloerverwarming, thermostaten en leidingen die wij installeren zijn steeds van topkwaliteit.

Hoogrendementsketels (of HRE ketels) zijn verwarmingsketels op aardgas (gasketels) of mazout. In vergelijking met traditionele verwarmingsketels halen ze een veel hoger rendement. Door de condensatie van waterdamp in de vrijgegeven rookgassen en de recuperatie van de warmte die hierin vervat zit, bereiken deze cv-ketels een veel grotere efficiƫntie en dus een lager verbruik met dezelfde hoeveelheid energie. Een hoogrendementsketel is duurder bij aankoop, maar u verdient deze meerkost zeer snel terug door het veel lagere verbruik.

Voordelen van hoogrendementsketels

  • Het rendement ligt veel hoger dan bij gewone ketels
  • U bekomt een premie voor de installatie
  • Uw huis wordt sneller warm
  • Ze zijn veilig: er kan immers geen gas lekken
  • Makkelijk te onderhouden

Lees meer over hernieuwbare energie op www.energiesparen.be

Merken

Voor centrale verwarming en cv-ketels werken wij bij voorkeur met de topmerken Van Marcke, Vaillant en Junkers/Bosch. Deze merken hebben de reputatie van degelijkheid en duurzaamheid waar wij steeds naar op zoek gaan.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x