Ventilatie

Een goed ventilatiesysteem in uw woning kan van groot belang zijn. Een afdoende verluchting van de woning, en zeker de badkamer en keuken, voorkomt de ophoping van vocht in de muren en daardoor de vorming van schimmels.

De strengere isolatienormen die vandaag van kracht zijn, maken ventilatie nog belangrijker. De woning isoleren heeft talloze voordelen, zowel voor uw portemonnee als voor het milieu. Maar een echt sluitende isolatie vermindert ook het natuurlijk ventilerend vermogen van de woning. Daarom kan het nuttig zijn om een ventilatiesysteem te installeren.

De resultaten zijn een constant gezonde lucht in de woning, geen condensatie op de ramen, en geen risico op vocht en schimmels in de muren.
Stefan Molenberghs is erkend installateur van ventilatiesystemen. U bent zeker van een kwalitatief en duurzaam systeem geïnstalleerd met een perfecte afwerking.

Merken

Wij plaatsen voornamelijk ventilatiesystemen van de topmerken Vasco Ventilatie, S&P, Tallin (Sanutal) en Comair. Deze merken hebben de reputatie van degelijkheid en duurzaamheid waar wij steeds naar op zoek gaan.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x