Sanitair

De badkamer is een belangrijke plaats in uw woning. U zorgt er niet enkel voor uw persoonlijke hygiƫne, het is ook een plek om tot rust te komen. Om deze beide redenen wilt u natuurlijk dat uw badkamer mooi tot in de puntjes afgewerkt is.

Vertrouw hiervoor op Stefan Molenberghs. U krijgt een perfect uitgevoerde badkamer met sanitaire toestellen van topmerken, levenslang betrouwbare leidingen, de tegels die u voor ogen had, en alle voorzieningen voor elektriciteit en verwarming. In onze uitgebreide catalogus vindt u zonder twijfel het toilet, de wastafel, douchekop, thermostatische kraan,... die u had gewenst. Wou u graag een inloopdouche met regendouchekraan? Wij zorgen ervoor.

Stefan neemt ook zonder aarzelen alle andere sanitaire leidingen en toestellen in uw woning onder handen. Zowel bij nieuwbouw als renovaties, zowel onderhoud als herstellingen. Ook voor dringende herstellingen bij waterlekken staan wij voor u klaar.

Merken

Voor sanitair werken wij voornamelijk met topmerken als Van Marcke Sanitair, Grohe, Franke,...Maar wij zijn flexibel en volgens steeds uw voorkeuren. Wij hebben steeds de juiste opties om u voor te stellen, voor elk budget en elke stijl.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x