Stefan Molenberghs logo
Stefan Molenberghs

Onze diensten > Sanitair

Stefan-Molenberghs-centrale verwarming sanitair ventilatie groene energie

De badkamer is een belangrijke plaats in uw woning. U zorgt er niet enkel voor uw persoonlijke hygiëne, het is ook een plek om tot rust te komen. Om deze beide redenen wilt u natuurlijk dat uw badkamer mooi tot in de puntjes afgewerkt is.

Vertrouw hiervoor op Stefan Molenberghs. U krijgt een perfect uitgevoerde badkamer met sanitaire toestellen van topmerken, levenslang betrouwbare leidingen, de tegels die u voor ogen had, en alle voorzieningen voor elektriciteit en verwarming. In onze uitgebreide catalogus vindt u zonder twijfel het toilet, de wastafel, douchekop, thermostatische kraan,... die u had gewenst. Wou u graag een inloopdouche met regendouchekraan? Wij zorgen ervoor.

Stefan neemt ook zonder aarzelen alle andere sanitaire leidingen en toestellen in uw woning onder handen. Zowel bij nieuwbouw als renovaties, zowel onderhoud als herstellingen. Ook voor dringende herstellingen bij waterlekken staan wij voor u klaar.

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte

Merken

Voor sanitair werken wij voornamelijk met topmerken als Van Marcke Sanitair, Grohe, Franke,...

Maar wij zijn flexibel en volgens steeds uw voorkeuren. Wij hebben steeds de juiste opties om u voor te stellen, voor elk budget en elke stijl.

vanmarcke bij Stefan Molenberghs  grohe bij Stefan Molenberghsfranke bij Stefan Molenberghs ideal bij Stefan Molenberghsgeberit bij Stefan Molenberghsschell bij Stefan Molenberghsariston bij Stefan Molenberghshansa bij Stefan Molenberghscesana bij Stefan Molenberghswhirpool bij Stefan Molenberghsatlantic bij Stefan Molenberghsbulex bij Stefan Molenberghs

Stefan-Molenberghs-centrale verwarming sanitair ventilatie groene energie

Troeven

Erkend installateur en geregistreerd aannemer

Specialist in hernieuwbare energietoepassingen, vooral warmtepomp en zonneboiler

Actief in heel Antwerpen en Limburg

Stefan-Molenberghs-centrale verwarming sanitair ventilatie groene energie

Hoogwaardig materiaal van topmerken als Vaillant, Grohe, Van Marcke, Geberit,...

Hoge kwaliteit voor elk budget

Klantgerichte service